Get me outta here!

perjantai 19. elokuuta 2016

Törö!

 Noniin, ihan hyviä uutisia! Marja ei ollutkaan lihonnut vaan paksuna.Käytiin sit sairaalassa, mää modernina miehenä jouduin mukaan. Oli kamalaa! Marja huusi kuin syötävä ja vertakin oli vähän kaikkialla. Kyl siinä heikompaa miästä ois hirvittänyt, mut mä vaan pidin Marjaa kädestä ja keskityin hengittään. Kaheksan tuntia myöhemmin meillä oli kaksoset. Aika järkkyä! Marjasta niistä ei sopinut puhua Haisuli1 ja Haisuli2 -nimillä. Ni piti sit miettiä oikeet nimet niille.

Mun ehotus oli Anna, Aarre. Marja ois ehdottanut nössösti Anselmia ja Adalmiinaa. Vähän siinä mietittiin, et ei noi oo tarpeeks persoonallisia meiän kakaroille. Tarvittaisiin vähän lisää särmää ja nykyaikasuutta. Siinä me pyöriteltiin vaihtoehtoja ääneen. Mut, kun Marja sanosi, että Niko vois olla kiva nimi, nin mä tajusin että! Nico! Siinä on tyyliä! Tytöstä tehtiin sit Jessica, ettei jäis veljensä varjoon. Nico Hinneri ja Jessica Hinneri, tervetuloo maailmaan!
 Juu, lapset synty, mut tartti sitä silti pitää ittestäänkin huolta! Lämmin suihku tekee poikaa!
 Emmää mitään vaippoja vaiha, ällöttää sellanen, mut kyl noi mukulat ihan kivoja muuten on. Marja tahtos oikein panostaa kiljukoneiden koppiin. Musta äitiyspakkauksen lootat ois sopineet paremmin sisustukseenki!
 Mut kyl se aikuinenkin seura tekee terää välillä. Tosa on Minna, ihan kiva likka hänkin!
 Marja valitti väsymystä vähän väliä. Ei se varmaan oo syänyt tarpeeksi rautaa ja vitamiineja!
 Meillä oli kova matsi Minnan kanssa pöytäfutiksessa. Mää toki voitin, 5-2!
 Marja sentään on vähän kehittynyt ruuanlaitosa. Salaattia en enää suostuiskaan syömään. Yök semmosii rehuja.
 Ja taas se nukkus! Ei se paljoo muuta teekään, kun hoitaa kaksosia ja käy töissä. Nii ja vähän ruakaa ja huushollaakin sentään joskus muutenki.
 Ei semmosta väsynyttä muijaa oikeen jaksa. Onneks mulla on muutakin seuraa aina välillä. Tääkin Sofia, aika taitava pöytäfutiksessa, hävis mulle vaan 6-4.
 Kattokaa nyt tota astiapaljoutta! Pitäis varmaan kutsuu mummo käymään, ko ei Marja hoida hommiaan. Siinä me syätiin rauhassa aamupalaa,ku se pudotti pommin. Et se on taas raskaana. Toivottavasti se nyt menee yksin synnärille, ei sitä niin nopeen jaksais uuvestaan verisiin tekoihin.
 Harvinainen tilanne! Nukuttiin kaikki. Jostain syystä Marjasta noi kiljumaakarit piti pitää meijän makkarissa. Jompi kumpi huusi vallan! Jessica varmaan parkusi vielä enemmän, kun kerran naispualeinen on.
 Sohva on aika epämukava peti. Mut kyl se ton korvia raastavan metelin voittaa. Marja vielä sitä mieltä, et parkuihin pitää vastata pian. Ei taira Nicosta ja Jessicasta kasvaa koskaan itsenäisiä.

Mut kyl mä vaan niitä rakastan! Mun perhettä. Vähän jännittää jo, et tuleeks seuraavaksi poika vai flikka. Toivottavasti poika. Ei tätä akkavaltaa oikeen kestä!

Mä luulen, et tää oli täs tällä kertaa. Kauheen rankkaa tää vanhemmuus!

Kivaa päivää teille. Muistakaa käyttää kortsuja!
xoxoxo Arska

0 kommenttia:

Lähetä kommentti