Get me outta here!

maanantai 20. kesäkuuta 2016

Arskan moi


Terppa!

Mää oon Arto Hinneri, kavereille vaikka Arska. Näin pienessä kaupungissa juorut liikkuu ja tolleen, mutta mää en paljoa puhu. Ainakaan pahaa. Sillä vaan, että oot ehkä jo kuullukin musta. Tai ainakin mun porukoista. Meiän uko ja aka päätti siis tossa vuosi sitten muuttaa Espanjaan, ku pääsivät eläkkeelle.

Täsä on kuva mun talosta. Uko käski pitää siitä hyvää huolta ja niin mä piränkin. Mummo asuu naapurissa ja se välillä auttaa vähän. Siis siivoo ja laittaa ruokaa, tiätte kyllä, semmosia naistentöitä. Joskus ärsyttää, ku se on vallan täällä ravaamassa. Kerran se joutui sairaalaan ja oli kaks päivää poissa ja sano sitten sen jälkeen, että eihän se Arto pärjää millään yksin.
Mää oon siis 24 vuotta vanha. Vaikka itte sanonkin oon ihan kohtuunäköinen sälli. En oo mikään turha tyyppi muutenkaan, omaisuutta on ja älyäkin löytyy. Intistä tosin potkittiin pois, kun niillä ei oo mitään huumorintajua ja amiksessa en ihan viittinyt tarpeeksi usein näyttäytyä, niin ne sano, ettei tartte tulla enää ollenkaan. Hyvä niin.
Tosa oon mää ja jotain mun naapureita. Että mua riepoo toi jantteri. Se on jostain Helsingistä tai ainakin kehä kolmosen sisäpuolelta. Urpo. Muijat on ihan jees, mutta musta molemmat naimisissa. Et en mä niistä silleen.


On mulla yks tytsky, jota oon tässä kattellut. Ihan reipasotteinen muija ja kivat hinkit ja tolleen. Ainoo vaan, että sen nimi on Maike Haas! Maike!! Sehän on joku lehmännimi tai enintään joku hemmetin porkkanalaji! Haaskin kuulostaa ihan tyhmältä. Täsä vähän pohrin, et loukkantuisko toi, jos ehottaisin sille molempien nimienvaihtoa. Tai sit vaan rupeen kutsuun sitä vaikka Marjaksi. Marja Hinneri kuulostaiskin hyvältä!

Tää muija antoi mulle numeronsakin, eli hyvältä näyttää, sano mun sanoneen. Tallensin numeron Marja Hinneri -nimellä. Toivottavasti muidu ei nää sitä ennen kun oon ehtinyt kosiin.

No, tää Marja joutus lähteen kotiinsa ennen ku pääsin ees pussaan. Tylsä juttu mut ehkä parempi niin, kun en tainnut muistaa aamulla harjata hampaitani. Laitoin sit ittelleni iltaruokka. Ei ollut ees vaikeaa, kun mummo oli pistänyt sopivan annoksen valmiiks lautaselle. Mikron präiskiessä ruokaa vähän seinilleen, mä mietin Marjaa. On se vaan kiva likka. Ei mikään lehmä siis. Ois kivaa päästä naimisiin nii ei mummonkaan tarttis täällä alvariinsa enää ravata. Sitä paitsi oon aina tykännyt lapsista. Mulla ei oo kai vielä ainoatakaan. 

Ei kai siinä sen enempää nytten. Rupes väsyttään tää kertominen sen verran, että kävin suihkussa ja iltakusella ja menin sit koisiin. Toivottavasti nään Marjaa huomenna. Vois vaikka kutsua sen käymään. Onhan mulla sen numerokin!

xoxoxo Arska

4 kommenttia:

 1. :D :D :D

  Ihanaa piristystä muuten yleensä niin kovin synkkään simstarinamaailmaan! (kuka lienee syyllinen siihen)

  Vähän häiritsi kun nuo tekstit tuppasi menemään kuvien reunoille. :| Mutta muuten odotan tätä oikein jännityksellä :D Liityn lukijaksikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii, kiitos! En tiedä, miksi noi tekstit noin hyppii:/ Ei taidolla, vaan tarmolla, sano Arska Hinneri, kun naapuriin hiihti! Kiitos^^

   Poista
 2. Tälläistä "huumoriotteista" simstarinaa mä oonkin halunnut lukea niiden vakavien vastapainoksi! :D Kiitos tästä. Liityin lukijaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Kiitoksia Persimon:3 Arska ei ota maailmaa kauhean vakavasti:D En sitten tiedä, miten Maike-Marjan laita on:P

   Poista